Om Birgitte

Birgitte Riddersholm

 

Fysisk & Mental Træner

PERSONLIG PROFIL

 

Jeg er 30+ år gammel og bor i Kgs. Lyngby med min mand. Jeg har været selvstændig siden 2015, fordi jeg elsker at have fleksibiliteten til at lave lige dét som er sjovt. Jeg lever et aktivt liv, som kombineres motion, sundhed og gode oplevelser.

SPORTS PROFIL

 

Som 8-årig startede jeg til Taekwondo og er i dag 2. Dan (2x sort bælte). Min personlige interesse er løb og styrketræning, og jeg værdsætter at dyrke motion i naturen. I 2015 blev jeg uddannet fitnessinstruktør og personlig træner, begge med Europæisk certifikat (EREPS).

 

 

EVENT PROFIL

 

Med en bachelor i Sport- og Event Management (2012), har jeg arbejdet som projektleder i flere år, både i et event- og et mediebureau, samt som selvstændig. Jeg bliver glad af at lave events, og især sport-events har min interesse. 


UDDANNELSE

Seneste har jeg taget en masteruddannelse i Change Management (forandringsledelse, 2017), som har fokus på den menneskelige adfærd, når der sker ændringer omkring os. Denne uddannelse bruger jeg både når jeg skaber en oplevelse ved et event, og når jeg rykker på mine klienters fysiske færdigheder, under deres træning.