Om Birgitte

Birgitte Riddersholm

 

Personlig træner - Holdinstruktør - Event Manager

PERSONLIG PROFIL

 

Jeg er 30 år gammel, og bor i Kgs. Lyngby. Jeg har været selvstændig siden 2015, fordi jeg elsker at have friheden til at lave lige det, som jeg synes er sjovt. Jeg lever et aktivt liv, som kombineres af uddannelse, undervisning og gode oplevelser.

SPORTS PROFIL

 

Som 8-årig startede jeg til Taekwondo, og er i dag 2. Dan (2x sort bælte). Min personlige interesse er løb og styrketræning, og jeg værdsætter at dyrke motion i naturen. I 2015 blev jeg uddannet fitnessinstruktør og personlig træner, begge med Europæisk certifikat (EREPS).

 

 

EVENT PROFIL

 

Med en bachelor i Sport- og Event Management (2012), har jeg arbejdet som projektleder i flere år, både i et event- og et mediebureau, samt som selvstændig. Jeg bliver glad af at lave events, og især sport-events har min interesse. 


UDDANNELSE

Seneste har jeg taget en masteruddannelse i Change Management (forandringsledelse, 2017), som har fokus på den menneskelige adfærd, når der sker ændringer omkring os. Denne uddannelse bruger jeg både når jeg skaber en oplevelse ved et event, og når jeg rykker på mine klienters fysiske færdigheder, under deres træning. 

 

Kontakt

Email: kontakt@BirgitteRiddersholm.dk

Telefon: 61 67 08 52